Un bărbat a ajuns în arestul Poliției sucevene după ce și-a bătut soția

La data de 18 iulie 2020, la ora 14.37, Poliția orașului Salcea a fost anunțată prin 112 de către Ana S. (55 de ani), din comuna Dumbrăveni, despre faptul că soțul său Ioan Savanciuc (56 de ani) a provocat scandal la domiciliu și a bătut-o.

Polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 18 iulie a.c., în jurul orelor 14.20 – 14.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, Ioan Savanciuc a provocat scandal la domiciliu și a lovit-o pe soția sa care a sunat la 112 și a reclamat cele întâmplate.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului fiind găsită apelanta care a declarat că după agresiune, soțul său a plecat de acasă.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a constatat că există un risc iminent, iar femeia a semnat acest formular, solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu.

De asemenea a formulat plângere penală împotriva soțului său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Polițiștii au emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

În jurul orei 18.00, Ioan Savanciuc nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și a bătut-o din nou pe soția sa.

Astfel, s-a dispus extinderea urmăriri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, iar prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Suceava.

Adauga comentariu