Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce a căzut de la etajul V al unui bloc

Ieri, în jurul orei 14.30, V.B., din comuna Zvoriștea, angajat al SC NFS Express SRL, cu sediul în comuna Șcheia, a căzut de la etajul V al unui bloc aflat în construcție în comuna Șcheia. Acesta efectua lucrări de construcție împreună cu un alt coleg, la etajul V al unui bloc din satul Sfântu Ilie. La un moment dat, fără să se asigure, bărbatul a sărit pe o placă de polistiren ce acoperea golul de vizitare, fără a ști că sub respectivele plăci de polistiren au fost demontate panourile existente anterior. 

În urma săriturii, V.B. a căzut în gol, de la etajul V până la subsolul blocului. Bărbatul s-a accidentat grav.

În urma căzăturii, V.B. a început să sângereze și și-a pierdut cunoștința. La fața locului a intervenit un echipaj medical.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, în comă indusă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat preliminar cu „traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fracturi antebraț drept și glezna dreaptă, plagă delabrantă gambă stânga”.

Victimei i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

sursa foto: stirileprotv.ro

Adauga comentariu