Un bărbat a ajuns din pat în arest. Individul s-a trezit la prima oră a dimineții cu mascații în casă, după ce în seara precedentă a încercat să fure un motor electric

Ieri, în jurul orei 06.00, polițiștii din Gura Humorului, sprijiniți de o grupă SAS din cadrul IPJ Suceava au pus în executare mandatul de aducere emis de Judecătoria Gura Humorului pe numele lui Viorel Simeria (41 de ani), din comuna Valea Moldovei.

Bărbatul a fost găsit la domiciliu.

Viorel Simeria a fost condus la sediul Secţiei 10 de Poliţie Rurală din Gura Humorului pentru audieri. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, începând de ieri, ora 14.30, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat.

La data de 17 martie 2020, pe la ora 20.30, Viorel Simeria a încercat să fure un motor electric de la un banzic din localitatea Valea Moldovei. Acesta a fost ajutat de un alt bărbat, dar acțiunea celor doi a fost întreruptă de un echipaj de poliție care i-a prins în flagrant. Atunci, Simeria a fugit de polițiști și nu a mai fost găsit până când l-au „vizitat” oamenii legii în dimineața de 18 martie 2020.

Viorel Simeria a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

sursa foto: www.radioresita.ro

 

Adauga comentariu