Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a sunat-o pe fosta soție și pe sora lui

Ieri, polițiștii suceveni l-au reținut pentru 24 de ore pe un bărbat în vârstă de 35 de ani pentru că și-a sunat fosta soție și sora lui și pentru că nu s-a prezentat la Poliția Rădăuți, fiind obligat.

La data de 25 mai 2021, dar și data de 7 iunie 2021, polițiștii din Rădăuți s-au autosesizat cu privire la faptul că Andrei Halus a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Rădăuți în ceea ce-l privește.

Se pare că la data de 25 martie 2021, Judecătoria Rădăuți a emis două ordine de protecție față de Andrei Halus prin care era obligat să păstreze o distanță de minimum 200 de metri față de fosta sa soție și de sora lui, să nu ia legătura telefonic sau prin alt mijloc cu niciuna dintre cele două femei și să se prezinte la Poliția Rădăuți în fiecare zi de luni și de joi.

În schimb, individul nu s-a prezentat la Poliție la data de 24 mai 2021 și la data de 7 iunie 2021 și a contactat telefonic cele două femei sus-menționate.

Așadar, ieri, în jurul orei 15.00, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”, „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”.

Adauga comentariu