Un bărbat a băut vin până și-a dat sufletul

La data de 23 iunie 2021, la ora 09.30, polițiștii din Vicovu de Sus au fost anunțaţi telefonic prin 112 de către un echipaj medical sosit despre faptul că Dumitru C. (67 de ani), din satul Costileva, comuna Ulma, a fost găsit decedat la domiciliul concubinei sale Victorița M., din satul Ulma.

De circa 20 de ani, Dumitru C. locuia la domiciliul concubinei sale Victorița M.. Acesta obișnuia să consume frecvent băuturi alcoolice în cantități ridicate. Din jurul datei de 15 iunie și până la data de 22 iunie a.c. inclusiv, bărbatul a consumat zilnic băuturi alcoolice în cantități ridicate. În cursul zilei de 22 iunie 2021, a consumat circa 4 – 5 litri vin și alte băuturi alcoolice. În noaptea următoare, în jurul orei 03.00, concubina acestuia, care dormea în aceeași cameră cu a constatat decesul acestuia.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit cadavrul bărbatului, pe pardoseală între canapea și masă, nefiind identificate suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul lui Dumitru C..

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu