Un bărbat beat a fost tâlhărit de un individ care i-a promis că-l duce la prostituate

La data de 20 aprilie 2021, la ora 21.30,  Poliția Municipiului Fălticeni a primit o plângere din partea lui Adrian S. (44 de ani), din comuna Bunești, despre faptul că în acea seară, fiind în stare avansată de ebrietate, a fost victima unei infracțiuni de furt, neputând da detalii cu privire la modul de săvârșire a faptei.

În seara zilei de 20 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, bărbatul s-a deplasat la un bar unde a consumat băuturi alcoolice, până la ora 20.30 când a plecat, fiind în stare avansată de ebrietate.

În timp ce se deplasa pe strada Sucevei a fost abordat de Florin Lucan (27 de ani), localnic. Sub promisiunea că îl conduce la o tânără cu care să întrețină relații sexuale, individul l-a determinat pe Adrian S. să-l urmeze pe aleea care face legătura între strada Botoșanilor și strada Curtea Domnească, alee care nu este iluminată pe timp de noapte.

În acest loc, Florin Lucan l-a împins pe bărbatul de 44 de ani și i-a sustras din buzunarul interior al gecii portofelul în care se afla suma de circa 300 de lei.

Inițial s-a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de furt, după care la data de 23 aprilie 2021 s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de „tâlhărie calificată”.

Ulterior, s-a dispus reținerea suspectului Florin Lucan pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Arestul IPJ Suceava. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu