Un bărbat beat a murit după ce a căzut de la etajul II al unui bloc din Suceava

Ieri, în jurul orei 22.30, Adrian C. a decedat în Spitalul Județean Suceava, după ce a căzut de la etajul II al unui bloc.

În ziua respectivă, pe la ora 10.00 Adrian C. (48 de ani), din municipiul Suceava, a mers la domiciliul lui D.L.V., care locuiește la etajul II al unui bloc de pe strada Oituz. Acolo au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat s-au mai alăturat și S.M. și A.C., ambii din localitate.

Din declarația lui D.L.V., S.M. și A.C. reiese faptul că în jurul orei 20.00, Adrian C. le-a spus că se simte rău și că vrea să plece acasă. Pe urmă, acesta s-a dus în bucătărie de unde a sărit sau a căzut pe geam.

Adrian C., fiind în comă, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „fracturi costale bilaterale, fractură L1, excoriații fractură craniană biparietală. Pe urmă, bărbatul a fost operat, însă în jurul orei 22.30 a decedat.

Polițiștii nu au găsit urme specifice unei gresiuni în aparatamentul lui D.L.V..

Cei trei colegi de pahar al lui Adrian C. au spus că nu a avut loc nici un conflict și că defunctul era foarte tăcut și s-a plâns că se simte rău.

După ce bărbatul a sărit sau a căzut de la etajul II, colegii acestuia au găsit gazul pornit la aragazul din bucătărie. Ultima persoane care ar fi folosit aragazul ar fi fost chiar Adrian C..

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava pentru a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.
 

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Adauga comentariu