Un bărbat beat și fără permis a ajuns în arestul poliției după ce a furat o mașină

La data de 26 noiembrie 2019, pe la ora 18.15,  polițiștii au găsit pe strada Calea Unirii din cartierul Burdujeni, la intersecția cu strada Mircea Damaschin, autoturismul Suzuki condus de Nicolae Munteanu (48 de ani), din comuna Todirești, care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare și care prezenta avarii în partea din față.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Nicolae Munteanu a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a stabilit faptul că acesta nu are permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat în România.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În urma investigațiilor făcute de polițiști s-a stabilit faptul că mașina a fost furată la ora 18.05 din parcarea amenajată în apropierea benzinăriei ”RO” situată pe Calea Unirii din municipiul Suceava, unde a fost lăsată la vânzare de către Ionuț N. (41 de ani), din Suceava, cu cheile în interior.

Oamenii legii au dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de „furt în scop de folosință” și reținerea lui Nicolae Muteanu pentru o perioadă de 24 de ore.

Adauga comentariu