Un bărbat beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina la Broșteni

La data de 12 octombrie 2019, pe la ora 23.30, Iulian Aniței (32 de ani), din orașul Broșteni, în timp ce conducea autoturismul Audi pe DN 17B, pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra volanului, a acroșat un cap de pod aflat pe partea dreaptă a drumului și s-a răsturnat pe cupolă în șanț.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea bărbatului.

Asupra lui Iulian Aniței a fost găsit un permis de conducere provizoriu eliberat de autoritățile Britanice, fără valabilitate în România. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Din verificările făcute în bazele de date s-a stabilit că Iulian Aniței nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducere unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, „conducere sub influența alcoolului”  și „vătămarea corporală din culpă”.

Adauga comentariu