Un bărbat, care aproape era în comă alcoolică a produs un accident rutier, s-a întors la locul accidentului după ce și-a dus mașina acasă

Ieri, în jurul orei 23.00, un șofer beat a provocat un accident rutier în satul Găinești. În accident au fost implicate două autoturisme, unul marca Volkswagen, iar altul marca Audi.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat pe cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier, respectiv o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Slatina, și Marian Carcea (43 de ani), din comuna Slatina. În momentul producerii accidentului, femeia se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen, iar bărbatul la volanul unui autoturism marca Audi. După ce autoturismul marca Audi a lovit Volkswagen-ul, șoferul primei mașini s-a dus acasă, a parcat vehiculul și s-a întors la locul producerii incidentului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În urma testării, rezultatul femeii a fost negativ, iar rezultatul bărbatului a fost de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul beat, nu avea nici permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Adauga comentariu