Un bărbat care a căzut în patima alcoolului și-a bătut soția care l-a părăsit și a fugit de acasă împreună cu cei trei copii minori

La data de 29 august 2021, la ora 21.39, polițiștii au fost anunțați prin 112, de către Maria P., din orașul Salcea, despre faptul că a fost agresată de soțul său, Dragoș P., la domiciliul părinților săi din localitatea Gura Solcii, comuna Grănicești.

În seara zilei de 28 august a.c., femeia a venit împreună cu cei trei copii minori, la domiciliul părinților săi din comuna Grănicești, în urma unui conflict avut cu soțul său Dragoș P. și a faptului că acesta consumă băuturi alcoolice. Întrucât în cursul zilei de 29 august 2021, bărbatul a sunat-o pe telefonul mobil de mai multe ori pe soția sa, pentru a o chema acasă, iar aceasta a refuzat, în seara zilei de 29 august a.c., Dragoș P. s-a deplasat împreună cu un prieten cu mașina în localitatea Gura – Solcii.

Bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a avut o discuție în contradictoriu cu soția sa, Maria P., la poarta locuinței părinților acesteia, ocazie cu care a lovit-o pe aceasta o singură dată cu palma în zona umărului stâng, dar fără a-i crea leziuni.

În acest caz a fost completat formularul de evaluare a riscului și s-a constatat faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui Dragoș P..    

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu