Un bărbat, care de Ziua Națională s-a apucat de băut parbrizol după ce a terminat tot vinul din gospodărie, a fost plimbat cu ambulanța de la un spital la altul

Ieri, 1 decembrie 2020, în jurul orei 11.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat faptul că unchiul său, M.C. (42 de ani), din comuna Boroaia, s-a intoxicat cu parbrizol.

Mama lui M.C. susține că, de circa o săptămână, fiul său consumă zilnic băuturi alcoolice. În dimineața de ieri, deoarece a terminat de băut tot vinul din gospodărie, bărbatul a început să bea lichid de parbriz dintr-o sticlă.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Fălticeni, cu ambulanța, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Medicii l-au diagnosticat pe M.C. cu „intoxicație voluntară parbrizol”. Pe urmă bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Mun. Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, stabilindu-se ca diagnostic, „intoxicaţie voluntară parbrizol”, apoi a fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean Suceava.

 

Adauga comentariu