Un bărbat, care s-a îmbătat și a adormit cu capul pe o masă dintr-o crâșmă, a murit în timp ce dormea în curte. Doi consăteni l-au cărat de la bar până acasă

Aseară, la data de 31 mai 2022, în jurul orei 01.00, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinței sale din comuna Verești.

 

Victima locuia într-o casă împreuna cu mama sa. 

În seara de 30 mai 2022, pe la ora 19.00, bărbatul a plecat de acasă, fiind beat, la un bar din zonă. Acolo, acesta a continuat să consume băuturi alcoolice. Deoarece la un moment dat, bărbatul dormea cu capul pe o masă din bar, doi consăteni l-au dus pe individ la domiciliu, în jurul orei 21.00.

Bărbatul a fost așezat în lateralul casei, unde se afla un pat improvizat. Mama acestuia a ieșit afară, l-a văzut că doarme și l-a lasăt să doarmă afară deoarece nu a putut să îl transporte în casă.

Pe la ora 01.00, deoarece femeia nu l-a mai auzit pe bărbat sforăind, a ieșit din locuință pentru a vedea ce face fiul său. Atunci, femeia a observat că fiul său nu mai respira. Așadar, aceasta a sunat la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

 

Cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-l readuce la viață de bărbat. Pe cadavrul acestuia nu au fost identificat urme de violență.

Conform mamei sale, în ultima vreme individul a acuzat dureri în zona toracică, dar a refuzat să meargă la medic și a continuat să consume băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Adauga comentariu