Un bărbat, care s-a întors de la muncă din Anglia, a fost tâlhărit și lăsat în șanț de un individ căruia i-a dat de băut într-un bar

Ieri, 20 februarie 2020, în jurul orei 01.30, Daniel G. (30 de ani), din comuna Zvoriștea, a anunțat polițiștii despre faptul că, în timp ce mergea spre casă, un individ l-a împins într-un șanț și i-a furat din portofel suma de 600 de lei.

La data de 14 februarie 2020, bărbatul s-a întors din Anglia, unde a lucrat o vreme.

Miercuri, 19 februarie 2020, pe la ora 15.00, Daniel G. s-a dus la barul cunoscut „La Bomba”, din satul Zvoriștea. Acolo, bărbatul s-a întâlnit cu mai mulți prieteni și au consumat băuturi alcoolice. În respectivul bar se aflau mai multe persoane, iar la un moment dat a intrat în local și Petru A. (19 ani) și fratele său I.A..

Cât timp s-a aflat în bar, Daniel G. ar fi făcut cinste cu băuturi alcoolice atât prietenilor săi, cât și celorlalte persoane din local, inclusiv lui Petru A.. 

În timp ce consuma băuturi alcoolice, Daniel G. s-a jucat și la jocuri de noroc în barul „La Bomba”.

Cu vreo 20 de minute înainte de închiderea localului, în interior au rămas gestionarul, Daniel G., Petru A. și I.A.. După ce gestionarul a închis barul, ceilalți trei indivizi au plecat spre locuințele lor.

Daniel G. a spus că în timp ce se îndrepta spre casă era beat, dar avea asupra sa telefonul mobil și portofelul cu bani. În drumul său spre casă, bărbatul s-a deplasat pe DN 29A, pe urmă pe o alee întunecată, aflată într-o zonă unde nu sunt locuințe și nu sunt camere de supraveghere. La un moment dat, acesta a fost ajuns din urmă de către Petru A., care l-a împins într-un șanț de pe marginea drumului. Atunci Daniel G. a căzut la pământ, iar Petru A. i-a luat portofelul din buzunar, a luat aproximativ 600 de lei, după care a aruncat portofelul lângă victimă și a fugit.

Oamenii legii l-au luat la întrebări pe Petru A., din comuna Zvoriștea, care și-a recunoscut fapta și i-a dat toți banii înapoi victimei

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „tâlhărie calificată”. Petru A. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava. Individul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

sursa foto: oradeselimbar.ro

Adauga comentariu