Un bărbat care și-a agresat fiica a fost dus de polițiști la Centrul de Noapte „Sfânta Vineri”

La data de 3 septembrie2021, la ora 18.28, Poliţia Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Roxana M. (25 de ani), din municipiul Suceava, despre faptul că tatăl ei provoacă un scandal.

Apelanta a declarat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresată de către tatăl ei, Vasile Maloș (55 de ani), din municipiul Suceava, care a prins-o de mâna dreaptă și i-a răsucit-o cu putere, provocându-i leziuni pentru care a solicitat intervenția unei ambulanțe, aceasta fiind preluată pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, au fost găsite la fața locului și Nicoleta M. (50 de ani) și Cristina M. (19 ani), fosta soție, și respectiv fiica lui Vasile Maloș, care locuiesc în același imobil, cele două confirmând cele declarate de către reclamantă.

De asemenea, acestea au precizat faptul că bărbatul are în general un comportament agresiv, cel mai probabil pe fondul unei tulburări psihice nediagnosticate, iar în cursul zilei le-a adresat atât lor, cât și Roxanei M. amenințări cu bătaia care le-au provocat o reală stare de temere.

Au fost întocmite formulare de evaluare a riscului pentru prevenirea și combaterea violenței domestice pentru Roxana M., Nicoleta M. și Cristina M., rezultând faptul că exista risc iminent în toate cele trei cazuri. Cu această ocazie a fost emis un ordinul de protecție provizoriu împotriva lui Vasile Maloș pentru o perioadă de cinci zile.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Vasile Maloș a fost evacuat din locuinţă, ocazie cu care a fost folosită forţa întrucât acesta se afla încuiat într-o încăpere a casei. Ulterior, bărbatul a cooperat cu polițiștii, fiind dus şi cazat la centrul de noapte „Sfânta Vineri”.

Adauga comentariu