Un bărbat, care și-a făcut un obicei din a se îmbăta și a-și bate soția, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut consoartă din cauza unui pachet de țigări

La data de 23 august 2020, în jurul orei 09.30, M.B. (43 de ani), din orașul Liteni, a sunat la 112 și a anunțat faptul că a din nou bătută de soțul ei Vasile B.(45 de ani). Atât la data de 15 august 2020, cât și la data de 23 august 2020, femeia a fost agresată fizic de către soțul său având nevoie de 3 - 5 zile de îngrijiri medicale.

În urma ultimei sesizări a fost întocmit un dosar penal care a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, iar la data de 23 august 2020, în jurul orei 17.30, s-a dispus reținerea lui Vasile B. pentru săvârșirea a două infracțiuni de „violență în familie”.

Ieri, 24 august 2020, Vasile B. a fost prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Despre Vasile B. se știe faptul că este consumator de băuturi alcoolice și că provoacă des scandaluri în locuința familiei. În trecut, împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecție și a fost formulată o plângere pentru infracțiunea de „violență în familie” în anul 2018. Atunci, cei doi soți s-au împăcat.

La data de 15 august 2020, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropierea locuinței, Vasile B. a revenit acasă cu intenția de a mai lua niște bani și de a se întoarce la același bar. Când soția sa i-a reproșat acestuia că bea prea mult, bărbatul a devenit violent și a lovit-o, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 4 – 5 zile îngrijiri medicale

La data de 23 august 2020, după ce a consumat alcool atât în ziua precedentă cât și în cursul nopții și al dimineții, pentru faptul că nu și-a găsit țigările, Vasile B. a lovit-o pe soția sa provocându-i răni, care au necesitat pentru vindecare 3 – 5 zile îngrijiri medicale.

Adauga comentariu