Un bărbat, care și-a pălmuit soția de față cu copiii, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a bătut la ușa acesteia

În seara de 27 ianuarie 2020, pe la ora 02.00, o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Suceava a anunțat Poliția despre faptul că soțul ei, Ionuț Hrișcă (36 de ani), localnic, bata la ușa apartamentului său.

Față de soțul femeii a fost emis un ordin provizoriu de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care l-au găsit pe Ionuț Hrușcă la vreo cinci metri de intrarea în scara blocului. 

La data de 26 ianuarie 2020, Secția de Poliție din Burdujeni a emis un ordin provizoriu de protecție prin care se i se interzicea bărbatului să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa sau de domiciliul ei.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde a fost întocmit un proces verbal de constatare a infracțiunii de „nerespectarea ordinului de protecție provizoriu”. Pe urmă, individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.


Amintim faptul că la data de 25 ianuarie 2020, pe la ora 22.30, o femeie de 32 de ani, din mun. Suceava, a avut o ceartă cu soțul ei, Ionuț Hrușcă (36 de ani), care era sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. Bărbatul a lovit-o cu palma peste față în prezența copiilor minori în vârstă de 10 și 4 ani.

Femeia s-a deplasat la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui.

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Lui Ionuț Hrușcă i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, fiind evacuat.                  

Acesta s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”.

Adauga comentariu