Un bărbat, care a vizitat sediul Poliției de două ori într-o seară, s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu

Ieri, în jurul orei 21.00, R.P. (29 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sunat la 112 și a anunțat faptul că M.L. (37 de ani), concubinul femeii, face scandal la locuința ei.

R.P. are șase copii, iar de vreo șase luni trăiește în relație de concubinaj cu M.L..

Polițiștii ajunși în fața locului, l-au condus pe M.L. la sediul Poliției pentru a-l audia. Individul a refuzat să depună declarație deoarece era beat. Oamenii legii i-au spus lui M.L. să se ducă acasă, urmând a fi chemat la Poliție pentru audieri și pentru luarea măsurilor legale.

R.P. a rămas la sediul Poliției pentru a fi audiată referitor la scandalul făcut de M.L.. După puțin timp, mama femeii o sună pe R.P. și îi spune că M.L. a revenit la locuința ei și a spart un geam de la ușa de acces în casă.

Un echipaj al Poliției s-a dus din nou la locuința respectivă, unde au constatat că individul a plecat de la locuință.

Oamenii legii l-au găsit pe M.L. și l-au dus iar la sediul Poliției pentru audieri, ocazie cu care acesta a declarat, din nou, că nu dorește să declare nimic.

Deoarece R.P. îi era frică de M.L., care pe fondul consumului de alcool devine recalcitrant, individului și membrilor familiei sale li s-a adus la cunoștință care sunt obligațiile în urma întocmirii ordinului de protecție provizoriu.

R.P. nu a dorit să depună plângere penală împotriva lui M.L. pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Adauga comentariu