Un bărbat ce a fost bătut de fiul său le-a povestit polițiștilor că ar fi căzut din căruță

La data de 8 decembrie 2018, la ora 19.22, Poliția orașului Dolhasca a fost anunțată prin 112 de către un localnic despre faptul că, în urmă cu puțin timp, Petru Tufă (40 de ani), din aceeași localitate, l-a rugat să solicite o ambulanță pe motiv că a căzut din căruță și s-a lovit.

În urma cercetărilor făcute de polițiști a fost găsit bărbatul de 40 de ani care avea mai multe leziuni la cap. Acesta a precizat faptul că rănile le-a căpătat în momentul în care a căzut din căruța pe care o conducea pe drumul pietruit din cartierul de rromi Gulia. Petru Tufă se exprima incoerent, mirosea puternic a alcoolic și cele precizate de el nu corespundeau realității deoarece faetonul se afla la locuința lui, iar calul nu era înhămat.

Din verificările efectuate de agenți a reieșit faptul că Petru Tufă a avut un conflict fizic cu fiul său Ionuț Tufă (19 ani), din localitate, la locuința comună înainte de a fi solicitat echipajul medical.

Concubina bărbatului a declarat faptul că, în jurul orei 18.00, concubinul ei a venit beat acasă ocazie cu care a făcut scandal și a sărit la bătaie la fiul său, Ionuț Tufă. În aceste condiții, cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii, iar la un moment dat Petru Tufă a căzut și s-a lovit de șapa de ciment din cameră, nefiind adevărat faptul că ar fi căzut din căruță.

Petru Tufă a fost transportat cu ambulanța la spital cu diagnosticul „politraumatism”, pentru a fi examinat medical, starea lui de sănătate fiind stabilă.

În aceste caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie”.

Adauga comentariu