Un bărbat a cerut sprijinul polițiștilor după ce soția și fiica lui l-au agresat fizic. Soția are interdicție de a se apropia de soțul ei pentru cinci zile

Ieri, în jurul orei 14.00, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Bălcăuți, a sunat la 112 și a anunțat faptul că soția și fiica lui l-au agresat fizic.

Se pare că, în jurul orei 13.30, victima se afla în imobilul de pe raza localității Bălcăuți. La un moment dat, bărbatul a observat că au revenit la domiciliu L.M. (40 de ani) și A.M. (21 de ani). Cele două locuiesc de câteva zile într-o locuință pe care soții M. o dețin în municipiul Suceava. Văzând că soția și fiica lui s-au întors la domiciliu, bărbatul a ieșit în fața imobilului său, iar cele două au provocat un scandal pe fondul unui conflict mai vechi. Scandalul a degenerat iar femeile au început să-l lovească pe bărbat.

În timpul disputei, cele două l-au îmbrâncit pe bărbat, iar cel din urmă a căzut la sol.

Victima a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soției sale. După completarea formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există risc iminent, motiv pentru care oamenii legii au emis ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie”.

Adauga comentariu