Un bărbat cu probleme psihice, care a dat foc unei movile de rumeguș, a ajuns la spital după ce hainele de pe el au luat foc

Ieri, în jurul orei 15.30, o femeie a sunat la 112 și a anunțat faptul că un bărbat din comuna Ostra, s-a autoaccidentat.

V.R. (59 de ani), locuiește împreună cu soția sa în comuna Ostra. Bărbatul este cunoscut ca având afecțiuni de natură psihică, fiind dignosticat cu tulburare afectivă bipolară.

În aceeași zi, pe la ora 15.00, V.R. făcea curățeni prin curtea gospodăriei. Acesta a adunat în livada din spatele locuinței o movilă de rumeguș. Bărbatul a turnat benzină peste respectiva movilă de rumeguș, iar pe urmă i-a dat foc. În momentul în care focul s-a aprins, a luat foc și petul de plastic din mâna bărbatului, după care i-au luat foc și pantalonii acestuia. Pe urmă, flăcările s-au extins și la hainele din partea superioară a corpului victimei, arzând în totalitate.

V.R. a fost găsit conștient, având arsuri pe tot corpul.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat victimei primele îngrijiri și care ulterior a transportat-o la Spitalul Județean Suceava.

sursa foto: economica.net

Adauga comentariu