Un bărbat cu probleme psihice și-a agresat mătușa în vârstă de 90 de ani

La data de 25 iunie 2020, pe la ora 19.40, polițiștii din Rădăuți au fost anunțați prin 112 de către o localnică despre faptul că nepotul ei, bolnav psihic, a sărit la bătaie la mătușa lui.

În urma verificărilor făcute de agenți s-a stabilit că bătrâna, în vârstă de 90 de ani locuiește singură în municipiul Rădăuți.

În cursul zilei la aceasta a venit în vizită Adrian T., nepotul ei, care fără a avea motiv întemeiat a început să se manifeste agresiv și a împins-o. După agresiune, bărbatul a părăsit locuința, plecând într-o direcție necunoscută.

Individul este cunoscut cu afecțiuni psihice fiind internat de mai multe ori la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie și diagnosticat cu „schizofrenie paranoidă ”.

În urma investigațiilor făcute de polițiști, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit în locuința sa, unde s-a baricadat. În urma negocierilor, agenții l-au convins pe Adrian T. să deschidă ușa. Acesta și-a recunoscut faptele fiind de acord să însoțească polițiștii la Spitalul Municipal Rădăuți pentru efectuarea unui control de specialitate. 

Bărbatul a fost dus la  Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu