Un bărbat de 50 de ani a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce i-a dat cu piciorul în cap unui polițist. În momentul agresiunii bărbatul se afla în mașina de poliție cu cătușele la mâini

Ieri, 12 iulie 2020, în jurul orei 16.30, un bărbat a anunțat Poliția din Siret cu privire la faptul că o persoană de sex masculin provoacă scandal la barul pe care apelantul îl deține pe raza comunei Grămești.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție format din doi agenți de poliție, un tânăr de 26 de ani și o tânără de 21 de ani. Oamenii legii l-au găsit pe scandalagiul Dorin Costel Ungureanu (50 de ani), din comuna Grămești, care a refuzat să se legitimeze, în mod repetat.

După ce individului i s-a spus că refuzul legitimării constituie contravenție și că pentru stabilirea identității sale se va impune conducerea sa la sediul Poliției, Ungureanu tot negativ s-a manifestat, ba mai mult a devenit agresiv verbal. Atunci, polițiștii l-au imobilizat și l-au încătușat. Pe urmă, cei doi agenți de poliție l-au introdus pe scandalagiu în mașina de poliție.

Pe drumul către sediul Poliției, Dorin-Costel Ungureanu a continuat să se manifeste agresiv. Acesta i-a amenințat în mod repetat pe ambii agenți, la un moment dat zbătându-se și lovindu-l cu piciorul în zona capului pe agentul în vârstă de 26 de ani.

Agentul de poliție nu a suferit leziuni vizibile însă se va prezenta la Serviciul de Medicină Legală pentru a solicita examinarea medicală și eliberarea unui certificat medico-legal.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ultraj”.

 

Adauga comentariu