Un bărbat de 68 de ani și-a rupt în bătaie soția și apoi s-a spânzurat în grajd

La data de 12 iulie 2020, la ora 07.25, prin 112 s-a anunțat faptul că în satul Valea Glodului, din comuna Vulturești, o femeie, în vârstă de 68 de ani, localnică, a fost găsit în propria casă plină de lovituri.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care l-a găsit spânzurat în grajdul locuinței, pe soțul femeii, tot în vârstă de 68 de ani, din comuna Vulturești.

Femeia le-a spus polițiștilor că nu au intrat nimeni în casă și că ea s-a lovit singură. Soțul victimei este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

La nivelul Postului de poliție Vulturești, nu au fost înregistrate sesizări privindu-i pe cei doi și nu se cunoaște despre existența vreunei stări conflictuale între cei doi.

Cei doi soți au domiciliul comun în comuna Vulturești, fiind căsătoriți de circa 40 de ani.

Din verificările făcute de anchetatori a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp relațiile dintre cei doi soți erau tensionate din cauza faptului că bărbatul afișa un comportament specific persoanelor cu afecțiuni psihice. Pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă aceasta din urmă nu a sesizat autoritățile competente.

Totodată, din audierea unor rude, a reieșit faptul că bărbatului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat faptul că în noaptea de 11 spre 12 iulie 2020, pe fondul unui conflict generat de gelozie, bărbatul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat în grajd, unde s-a spânzurat cu o funie.

Incidentul a fost sesizat de un vecin, care în dimineața de 12 iulie 2020 a observat o vacă liberă în curtea locuinței și ușa de la casă larg deschisă.

Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu