Un bărbat din Bosanci a ajuns în arest după ce a lovit o mașină și a fugit de la locul faptei

Ieri, pe la ora 15.00, o persoană a sunat la 112 și a anunțat faptul că în centrul satului Bosanci a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Mai exact un autoturism marca Ford a acroșat o mașină marca Seat, iar șoferul vinovat a plecat de la fața locului.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la locul faptei și identificat, la circa 500 de metri de locul accidentului, autoturismul marca Ford Mondeo. Acesta era parcat pe marginea DJ 208A, pe sensul Liteni - Suceava.

Oamenii legii au continuat verificările și au identificat în apropierea mașinii o persoană care corespundea descrierii apelantului. Mai exact suspectul a intrat într-un imobil din apropiere, iar la scurt timp a ieșit din acel imobil, însoțit de încă un bărbat.

Polițiștii l-au oprit pe suspectul care se afla în stare de ebrietate, iar acesta a refuzat să se legitimeze. În aceste condiții, oamenii legii l-au ridicat pe individ și l-au condus la sediul Poliției din Ipotești. Acolo apelantul a confirmat faptul că tânărul pe care l-au găsit polițiștii este protagonistul evenimentului rutier.

Tânărul, în persoana lui Gheorghe Bivol, a refuzat să coopereze cu polițiștii. Cei din urmă au constatat că individul avea permisul de conducere suspendat. Deoarece mirosea a alcool, oamenii legii i-au solicitat bărbatului să sufle în aparatul etilotest, dar acesta a refuzat. Pe urmă Gheorghe Bivol a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde a refuzat recoltarea probelor biologice. 

În final, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „refuzul ori sustragerea de la recoltarea probelor biologice” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. 

 

 

Adauga comentariu