Un bărbat din cartierul Burdujeni este condamnat la 16 ani și patru luni de închisoare pentru că le-a abuzat sexual pe fiicele minore ale concubinei sale

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Vasile Buga, aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Botoșani, la 16 ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de „agresiune sexuală”, „rele tratamente aplicate minorului” și „viol”. 

Infracțiunea de „agresiune sexuală” a fost săvârșită asupra celor două fiice minore ale concubinei sale și asupra fiului acesteia.

Infracțiunea de „rele tratamente aplicate minorului” a fost săvârșită asupra celor trei minori.

Infracțiunea de „viol” a fost săvârșită asupra uneia dintre fete, de trei ori.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vasile Buga (45 de ani), din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, este cercetat pentru că în perioada 2018 - 2019 a abuzat sexual două minore, una în vârstă de 10 ani, iar cealaltă de 13 ani. Victimele erau fiicele concubinei individului.

Anchetatorii au stabilit faptul că, în cazul uneia dintre copile individul a agresat-o sexual odată și a violat-o de cel puțin trei ori, în timp ce pe cealaltă minoră a agresat-o sexual de două ori și a violat-o de cel puțin trei ori.

De asemenea, individul este cercetat și pentru „rele tratamente aplicate minorului” în cazul unui băiat, cel mai probabil fratele copilelor abuzate sexual.

Adauga comentariu