Un bărbat din cartierul Burdujeni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că le-a violat de mai multe ori pe fiicele minore ale concubinei sale

Judecătoria Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava privind dispunerea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile față de inculpatul Vasile Buga cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „agresiune sexuală”, „rele tratamente aplicate minorului” și „viol”.

Decizia poate fi contestată în termene de 48 de ore de la pronunțare.

 

Vasile Buga (44 de ani), din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, este cercetat pentru că în perioada 2018 - 2019 a abuzat sexual două minore, una în vârstă de 10 ani, iar cealaltă de 13 ani. Victimele erau fiicele concubinei individului.

Anchetatorii au stabilit faptul că, în cazul uneia dintre copile individul a agresat-o sexual odată și a violat-o de cel puțin trei ori, în timp ce pe cealaltă minoră a agresat-o sexual de două ori și a violat-o de cel puțin trei ori.

De asemenea, individul este cercetat și pentru „rele tratamente aplicate minorului” în cazul unui băiat, cel mai probabil fratele copilelor abuzate sexual.

 

 

Adauga comentariu