Un bărbat din cartierul Obcini a fost găsit spânzurat în garaj. Acesta este un fost jurnalist

Aseară, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112 o femeie a anunțat faptul că soțul său s-a închis în garaj și bănuiește că vrea să se sinucidă.

Apelanta împreună cu soțul său, Flori Rusu (38 de ani) locuiesc împreună într-un apartament de pe strada Viitorului, din municipiul Suceava, și dețin un garaj în spatele blocului. 

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Suceava, format dintr-o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii militari au găsit garajul fără lacat la ușă, dar închis pe dinăuntru. Aceștia au spart ușa garajului și l-au găsit pe bărbat spânzurat cu o sfoară legată de o grindă din lemn de la podul garajului. Având în vedere starea de rigiditate a cadavrului, conform primelor estimări ale cadrelor medicale ajunse la fața locului, bărbatul se sinucise cu circa trei ore înaintea descoperirii. 

În urma unei examinări sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. 

Conform membrilor familiei, bărbatul suferea de depresie pe fondul mai multor probleme personale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Florin Rusu a fost jurnalist la Informația de Nord Est. Acesta și-a lăsat în urmă soția și doi copii. La alegerile locale din 2020, Florin Daniel Rusu a candidat pentru funcția de primar al orașului Dolhasca.

 

 

Adauga comentariu