Un bărbat din Forăști a fost omorât dintr-un pumn de către un consătean cu care s-a luat la ceartă pe terasa unei crâșme

La data de 30 noiembrie 2020, la ora 17.23, polițiștii au fost anunțați despere faptul că pe terasa unui bar din Forăști  un bărbat a fost lovit la cap și este inconștient.

Din  cercetări făcute de oamenii legii a reieșit că, în jurul orei 17.20, Vasile M. (48 de ani), din comuna Forăști, se afla pe terasa unui bar din Forăști, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice și  a unui conflict spontan cu Benone V. (37 de ani), din aceeași localitate, cel din urmă l-a agresat pe acesta lovindu-l cu pumnul.

Vasile M. s-a dezechilibrat și a căzut pe pardoseala terasei, motiv pentru care un martor a sunat la 112 solicitând intervenția ambulanței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care i-a acordat lui Vasile M. primele îngrijiri medicale și l-a transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio – facial prin agresiune”. Ulterior, bărbat a decedat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, urmând ca în funcție de rezultatele necropsiei să fie schimbată încadrarea juridică a faptei în „omor” sau „lovituri cauzatoare de moarte”.

Adauga comentariu