Un bărbat din Frumosu va sta șase ani după gratii pentru că și-a înjunghiat un vecin care l-a acuzat că i-ar fi furat iapa

La data de 27 februarie 2021, la Secția 14 Poliție Rurală Vama a ajuns mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Suceava pe numele lui Ionel Checheriță (43 de ani), din comuna Frumosu, care a fost condamnat la o pedeapsă de șase ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Bărbatul a fost găsit la domiciliul său din comuna Frumosu. Acesta a fost transportat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Ionel Checheriță a fost condamnat după ce la data de 27 octombrie 20217, după ce a consumat băuturi alcoolice la o crâșmă din localitate, s-a întâlnit cu un vecin, care de asemenea era sub influența alcoolului. Acesta din urmă nu și-a mai găsit iapa în locul în care a lăsat-o la păscut, astfel că l-a acuzat pe Ionel Checheriță că i-ar furat animalul. Bărbatul a reacționat violent și cu un cuțit și-a înjunghiat în mai multe rânduri vecinul.

Victima a ajuns în stare gravă la spital, medicii intervenind de urgență pentru a-i salva viața.

Adauga comentariu