Un bărbat din Gălănești a încercat să se spânzure în livadă după ce a băut o sticlă de spirt medicinal. Individul a scăpat cu viață pentru că i s-a rupt funia

Ieri, 27 iulie 2021, pe la ora 18.00, în timp ce se afla în interiorul casei, o femeie, din comuna Gălănești, și-a observat fiul, în vârstă de 37 de ani, deplasându-se către livadă. Atunci, sus-numita credea că fiul său merge să hrănească animalele. 

În jurul orei 19.00, s-a dus și femeia prin livadă, ocazie cu care și-a găsit fiul întins cu fața spre sol. După ce s-a apropiat de el, aceasta a văzut urme de sânge pe pământ, iar când l-a întors pe fiul său a observat că are sânge la nivelul feței și a mâinilor.

Când femeia și-a găsit fiul, cel din urmă era conștient, iar în apropierea acestuia se afla o sticlă de spirt medicinal, consumată aproape în totalitate, precum și o funie de circa 1,5 metri. Funia avea la unul dintre capete un juvăț, iar la celălalt urme de rupere.

 

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, rămânând sub observație medicală.

 

Polițiști au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu