Un bărbat din Mălini a fost reținut pentru 24 de ore pentru apucăturile sale de interlop. Individul l-a bătut pe un tânăr într-o crâșmă din satul Poiana Mărului și pe urmă a tras două focuri de armă pentru a-și intimida victima

Joi dimineață, în jurul orei 08.30, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Mălini, a sesizat Poliția despre faptul că în seara precedentă, pe la ora 22.30, un concetățean în vârstă de 38 de ani l-a lovit. Agresiunea s-ar fi petrecut pe raza satului Poiana Mărului, din comuna Mălini.

Se pare că, în seara de miercuri, 3 august 2022, pe la ora 21.00, reclamantul se afla într-un bar din Poiana Mărului. Acolo, acesta a avut un conflict cu bărbatul de 38 de ani, pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, bărbatul l-a lovit pe tânăr.

Pentru a nu degenera conflictul, victima și-a strâns catrafusele și a mers acasă. Pe urmă, în curtea tânărului ar fi venit agresorul având asupra sa o armă. Cel din urmă ar fi executat două focuri pentru a-l intimida pe tânăr.

 

La fața locului a ajuns mai mulți polițiști. Victima nu a dorit să fie expertizată medical și nici nu a dorit să depună plângere pentru că a fost agresată.

 

Din cercetărilor polițiștilor s-a constatat că bărbatul de 38 de ani a provocat scandalul, iar prin atitudinea s-a a idignat mai multe persoane aflate în zonă.

„În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul de 38 ani pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, la data de 5 august 2022, în baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Fălticeni, lucrători din cadrul SAESP, sprijiniţi de luptători din cadrul IPJ Suceava – SAS au procedat la efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa bărbatului de 38 ani, situată în comuna Mălini, satul Văleni-Stânișoara, ocazie cu care nu fost identificate bunuri interzise la deținere sau care să intereseze cauza penală.

Față de suspectul de 38 de ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Urmează a fi documentată întreaga activitate infracţională a acestuia şi soluţionarea cauzei prin unitatea de parchet competentă.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept”, a transmis IPJ Suceava.

Adauga comentariu