Un bărbat din Marginea a fost lăsat fără portofel de colindători

La data de 28 decembrie 2021, la ora 17.37, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către Mihaela O., din comuna Marginea, despre faptul că a avut loc un furt la locuința lui Ion N..

În urma investigațiilor făcute de către polițiști a rezultat că la data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, la locuința păgubitului au venit un bărbat și o femeie pentru a colinda, iar Ion N. i-a invitat în interiorul locuinței.

După ce au finalizat colindul, acesta a scos portofelul din buzunarul pantalonilor cu scopul de a le da o sumă de bani, moment în care colindătorul, profitând de neatenția victimei, i-a sustras portofelul după care ambii au fugit pe drumul comunal, urcându-se într-un taxi.

Văzând acestea Ion N. a apelat-o pe Mihaela O. relatându-i ce s-a întâmplat, moment în care aceasta a apelat 112 anunțând cele întâmplate.

Un echipaj de poliție a reușit rapid să oprească în trafic a taxiului semnalat. În interior se aflau colindătorii Cristinel Marcu (36 de ani) și Maria Bergheva (35 de ani).

Totodată a fost identificat și șoferul taxiului marca Dacia Logan, respectiv Eduard C. (26 de ani).

Persoanele implicate au fost duse la sediul Secției de Poliție Marginea, unde le-a fost făcut controlul corporal, ocazie cu care asupra lui Cristinel Marcu au fost găsite următoarele bunuri: suma de 395 de lei în buzunarul drept al hanoracului, un telefon mobil și suma de 1.000 lei în bancnote de 100 de lei, găsită ascunsă sub haine.

Cristinel Marcu a recunoscut faptul că a furat portofelul cu documente și cu suma de 1.000 de lei de la Ion N., din comuna Marginea, după care a scos banii din portofel, i-a băgat în buzunar, a aruncat portofelul în stradă și a fugit în taxi pentru a se deplasa spre Rădăuți.

Suma de 1.000 de lei a fost înapoiată persoanei vătămate.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”. Cristinel Marcu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu