Un bărbat din Moara a fost înjunghiat de fratele său aflat în scaun cu rotile

La data de 28 noiembrie 2020, la ora 20.53, polițiștii din Șcheia au fost anunțați prin 112 de către Robert L. Despre faptul că tatăl său, Mihai L., a fost agresat.

În cursul zilei de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, Mihai L. a mers la locuința fratelui său, Ștefan L., din satul Moara Carp, comuna Moara. Pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, Ștefan L. i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri.

Mihai L. a fost transportat de către un echipaj ambulanțier la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Astăzi, în continuarea cercetărilor făcute cu privire la agresiunea comisă asupra victimei Mihai L., pe raza comunei Moara, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul IPJ Suceava – SIC și Serviciul Criminalistic în coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cu această ocazie s-a stabilit că la data de 28 noiembrie 2020, la ora 20.30, într-un imobil situat în satul Moara Carp, comuna Moara, victima Mihai L. a venit în vizită la fratele său Ştefan L.. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri de moment, Ştefan L., care suferă de un handicap locomotor grav, deplasându-se doar cu un scaun cu rotile, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un briceag, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea acesteia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa victimei şi necesită 22 - 25 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus continuarea cercetărilor faţă de suspectul Ştefan L. sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de „violenţă în familie”, raportată la teantativă la infracțiunea de „omor”.

Adauga comentariu