Un bărbat din Moldovița a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a rupt un ștergător de la mașina fostei soții și a amenințat-o. Individul este gelos pe actuala relație de concubinaj a femeii

Ieri, în jurul orei 17.20, o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Moldovița, a sunat la 112 și s-a plâns de faptul că fostul ei soț, Petru Ciuverca (55 de ani), a încălcat ordinul de protecție și a amenințat-o pe aceasta.

Conform unei hotărâri judecătorești, individul a trebuit să părăsească domiciliul, să nu se mai apropie de femeie la mai puțin de 50 de metri și să nu comunici în niciun fel cu aceasta, timp de șase luni. 

Reclamanta se pare că l-a lăsat pe fostul soț să locuiască în imobilul vecin, care este proprietatea acesteia.

Se pare că în prezent, femeia are o relație de concubinaj cu un alt bărbat din sat. Din această cauză, Petru Ciuverca este foarte gelos. Așa se face că, în noaptea de 16 spre 17 iulie 2022, în jurul orei 03.20, Petru Ciuverca a rupt un ștergător de la mașina femeii. În ziua de 17 iulie, pe la ora 16.30, bărbatul a amenințat-o pe femeie.

Din această cauză, femeia s-a speriat și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților.

Petru Ciuverca a fost amendat de polițiști cu suma de 2.000 de lei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „încălcarea sau nerespectarea ordinului de protecție”, „distrugere” și „amenințare”.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

Adauga comentariu