Un bărbat din Piatra Neamț a murit în timp ce descărca materialele necesare pentru amenajarea patinoarului din parcarea de la Carrefour-ul din Suceava

Ieri, în jurul orei 11.00, a fost anunțat printr-un apel la 112 faptul că un bărbat s-a accidentat în timp ce descărca dintr-un camion mai multe panouri pentru amenajarea patinoarului din parcarea Shopping City Suceava „Carrefour”.

Victima este O.C. (38 de ani), din municipiul Piatra Neamț, care este asociat al unei întrepinderi familiare împreună cu tatăl și frații săi.

Ieri, pe baza unui contract pe care întrepinderea familiară în avea cu reprezentanții unității comerciale Shopping City Suceava, a venit pentru a monta mai multe panouri pentru patinoarul din parcarea menționată mai sus. Astfel, victima împreună cu mai multe persoane au început să descarce materialele necesare dintr-un camion. La un moment dat, O.C. s-a urcat în semi-remorca autoutilitarei și a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, iar celelalte persoane le transportau cu braţele până la locul de amplasare.

Într-un moment de neatenţie, trei panouri din PVC cu cadru metalic, care erau sprijinite de peretele semi-remorcii, s-au prăbuşit lovindu-l pe O.C. în zona capului. În urma accidentului de muncă, bărbatul s-a ales cu mai multe leziuni.

Când au ajuns echipajele medicale, victima nu prezenta semne vitale, iar ulterior medicii din cadrul Serviciul de Ambulanţă au constatat decesul bărbatului.

Victima a fost diagnosticată cu „traumatism cranian frontal sever, cu înfundare, leziuni incompatibile cu viaţa”.

În urma necropsiei se va stabili  cauza decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă”.

Adauga comentariu