Un bărbat din Șerbăuți, care zăcea căzut la marginea unui drum cu capul spart, a ajuns la spital după ce un localnic a dat dovadă de spirit civic

Aseară, în jurul orei 21.30, un localnic din comuna Șerbăuți a sunat la 112 și a anunțat faptul că a găsit un bărbat căzut la marginea drumului comunal din dreptul bisericii ortodoxe din localitate. Apelantul a menționat faptul că bărbatul căzut prezenta urme de sânge în zona capului.

La fața locului ai intervenit o ambulanță din cadrul Spitalului din Siret. 

Se pare că apelantul conducea un autoturism pe drumul comunal dinspre biserica ortodoxă spre centrul comunei. La un moment dat, a observat pe marginea drumului o persoană căzut. Cetățeanul a oprit mașina, a coborât și s-a dus să vadă care este situația persoanei căzute. Astfel, apelantul a observat că este vorba despre un bărbat culcat pe partea dreaptă, care avea răni la nivelul capului. Victima se podețul unui alt localnic.

Victima era Vasile S. (51 de ani), din localitate. Se pare că acesta era în stare de ebrietate, iar în timp ce se deplasa s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se cu capul de betonul podețului menționat anterior.

Vasile S. a fost diagnosticat preliminar de „traumatism cranio-cerebral”, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că nu a fost vorba despre vreun accident rutier.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Dacă localnicul care a sunat la 112 nu s-ar fi oprit din deplasare pentru a vedea dacă persoana căzut pe marginea drumului este bine, probabil Vasile S. ar fi zăcut mult și bine cu capul spart căzut la pământ. Mai mult ca sigur și alte persoane au trecut pe lângă bărbatul rănit, dar nu i-au acordat prea multă atenție.

Adauga comentariu