Un bărbat din Siret a ajuns la spital după ce un vecin l-a „colindat” cu pumnii în a doua zi de Crăciun. Totul s-a petrecut în timp ce rudele victimei luau masa în familie

Ieri, în a doua zi de Crăciun, în jurul orei 16.20, un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța faptul că a fost bătut de către vecinul său.

Cu câteva minute înaintea efectuării apelului menționat, A.L. (58 de ani), din Siret, se afla la domiciliu împreună cu câteva rude. La un moment dat, la ușa acestuia a bătut V.S. (44 de ani), localnic. A.L. s-a ridicat de la masă și a deschis ușa pentru a vedea cine îl caută. În urma unor discuții, V.S. l-a lovit pe A.L. cu pumnii în față și în piept.

La fața locului a ajuns o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spitalul din Siret pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Victima acuza dureri în zona pieptului, ca urmare a loviturilor pe care i le-a aplicat vecinul său. De asemenea, A.L. a spus că în trecut a fost operat de inimă și suferă afecțiuni cardiace. Acesta a fost diagnosticat cu „hematom braț stâng”.

A.L. a spus că va depune plângere penală împotriva agresorului său.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

 

  

Adauga comentariu