Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv pentru că și-a bătut soția și a înjunghiat-o cu un cuțit în zona toracică

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Valerică Gheorghe Dumitrache pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la violență în familie” prin raportare la „tentativă de omor”.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Totul a pornit la data de 9 octombrie 2021, când soția lui Valerică Gheorghe Dumitrache a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu ajutorul fiului ei. Cadrele medicale au observat faptul că victima era înjunghiată superficiat în zona toracică și prezenta mai multe răni. Femeia le-a spus acestora că s-ar fi rănit în urma unui accident casnic.

Deoarece rănile nu păreau a fi provocate doar din cauza unui accident casnic, în ziua următoare polițiștii au început o anchetă. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat faptul că femeia a fost bătută de soțul său, iar rana din zona toracică ar fi fost realizată cu un cuțit.

Victima și agresorul locuiesc împreună pe raza localității Slatina și au împreună un fiu major.

„Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 20.10.2021, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, inculpatul, folosind  un cuţit,  a exercitat asupra soţiei sale acte de violenţă în zone vitale, cu intenția de a-i suprima viața și consecinţa producerii unor leziuni grave acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Adauga comentariu