Un bărbat din Slatina și-a înfipt un cuțit în abdomen după ce tatăl său l-a rugat să hrănească calul

Vineri, la data de 5 noiembrie 2021, pe la ora 17.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că un bărbat din Găinești, comuna Slatina, s-a tăiat la abdomen.

G.C.S. (40 de ani) a consumat băuturi alcoolice pe tot parcursul zilei, în mai multe locuri de pe raza localității de domiciliu. Pe la ora 17.30, acesta s-a întors la domiciliu, unde se afla și tatăl individului. La un moment dat, tatăl lui G.C.S. l-a rugat pe fiul său să meargă să hrănească calul. Bărbatul și-a refuzat tatăl și s-a dus în casă, de unde a luat un cuțit și fără să spună nimic s-a înjunghiat în abdomen. Când individul a vrut să repete gestul, tatăl său a reușit să îl oprească luându-i cuțitul din mână. Pe urmă bătrânul a sunat la 112 și a chemat un echipaj de ambulanță.

La fața locului a intervenit un echipaj SAJ Suceava care i-a acordat primele îngrijiri medicale bărbatului. Cel din urmă a fost diagnosticat cu „plagă înjunghiată cuțit hemotorace drept anterior bazal” și „hemoragie externă minimă”. Acesta a fost transportat pe urmă la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Adauga comentariu