Un bărbat din Solca și-a pus capăt zilelor tăindu-și venele de la mână

La data de 7 februarie 2021, la ora 08.37, polițiștii din Solca au fost anunțaţi prin 112 de către un echipaj de ambulanţă despre faptul că Constantin M. (48 de ani), din oraşul Solca, a fost găsit în locuinţa acestuia fără semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul locuia în oraşul Solca, împreună cu fratele acestuia, Nicolae M., însă în imobile diferite.

La fața locului se afla un echipaj de ambulanță care a constatat decesul lui Constantin M., precum și faptul că acesta era decedat de aproximativ patru ore, aflându-se pe pat şi având o plagă tăiată la nivelul mânii stâng, cât şi o fractură la nivelul gleznei stângi.

Din discuţiile purtate cu Nicolae M., a reieşit faptul că fratele acestuia, Constantin M., s-a întors acasă la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 08.00, acesta fiind în stare avansată de ebrietate şi menţionând totodată faptul că şi-a rupt piciorul.

Nicolae M. a relatat că l-a ajutat pe acesta să se pună în pat, după care i-a făcut focul în soba din cameră. Fiind întrebat de către fratele acestuia dacă doreşte să meargă la spital, Constantin M. a refuzat, spunând că va face acest lucru în dimineaţa zilei următoare.

În dimineața zilei de 7 februarie 2021, în jurul orei 07.30, Nicolae M. s-a dus în camera fratelui, ocazie cu care a constat faptul că acesta este decedat, având o tăietură la mâna stângă.

Cadavrul lui Constantin M. a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Cu ocazia cercetărilor făcute de polițiști la faţa locului, a fost găsit un briceag, la aproximativ un metru de patul în care se afla persoana decedată, lama acestuia având urme dinamice de stratificare cu un lichid de culoare brun – roşcat cu aspect de sânge.

În urma discuţiilor purtate cu Nicolae M., acesta a relatat că fratele său a afirmat de mai multe ori, în special când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, că se va sinucide

În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu