Un bărbat din Valea Moldovei, care este acuzat că și-ar fi violat și tâlhărit soacra, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava

Ieri, Constantin Tătărău, din comuna Valea Moldovei, a fost vizitat de polițiștii suceveni care i-au percheziționat domiciliul. La plecare, oamenii legii l-au luat și pe individ cu ei pentru a-l introduce în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Individul este acuzat că ar fi violat și tâlhărit o bătrână. Culmea, victima ar fi chiar soacra individului, conform surselor cotidinului Monitorul de Suceava.

Deoarece pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „viol” și „tâlhărie calificată” aseară a înnoptat în arestul IPJ Suceava, iar astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mandatul de percheziție domiciliară pentru identificarea de mijloace materiale de probă folosite la comiterea faptelor a fost emis de către Judecătoria Gura Humorului.

Vom reveni cu amănunte.

Ginerele care și-a violat soacra în vârstă de 84 de ani nu a plecat cu mâna goală din casa victimei. Batista în care bătrâna ținea 6.300 de lei a fost ținta individului

Adauga comentariu