Un bărbat a fost aproape omorât în bătaie și tâlhărit pe o terasă din Calafindești. Unul dintre agresori a fost arestat preventiv, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi este înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și ,,tâlhărie”.

În seara de 17 iulie 2022, în jurul orei 21.00, Florin Cozmei și Alexandru Zuziac se aflau pe terasa unei societăți comerciale de pe raza localității Calafindești. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, cei doi indivizi i-au aplicat mai multe lovituri lui Vasile O.. În urma bătăii aplicate, victima a suferit mai multe leziuni. Conform certificatului medico-legal, se pare că viața victimei a fost pusă în pericol.

Profitând de starea de neputință a victimei, Florin Cozmei a furat telefonul victimei.

La data de 19 iulie 2022, au fost audiați 14 martori.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de cei doi tineri în vârstă de 22 de ani, respectiv 24 de ani.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a formulat propunere de arestare preventivă pentru Florin Cozmei pentru 30 de zile. Propunerea a fost admisă.

Față de Alexandru Zuziac s-a dispus măsursa controlului judiciar pentru 60 de zile.

Adauga comentariu