Un bărbat a fost arestat preventiv după ce s-a distrat împușcând pietoni prin Rădăuți. Individul se plimba cu un BMW

Un pieton a fost împușcat de un tânăr care trăgea cu pistolul de airsoft la întâmplare în timp ce se plimba cu un autoturism BMW, pe strada Piața Unirii din zona centrală a municipiului Rădăuți.

Incidentul s-a produs sâmbătă, 14 august 2021, în jurul orei 10.30. Un bărbat din Rădăuți a sesizat autoritățile că în timp ce mergea pe trotuar, pe strada Piața Unirii din zona centrală, a observat un autoturism BMW, înmatriculat în Germania, dinspre care se auzeau zgomote specifice unor focuri de armă. 
Când autoturismul a ajuns în dreptul lui a observat un bărbat aflat pe locul pasagerului care avea în mână un pistol cu care a executat mai multe focuri în plan vertical, dar și spre trotuar. Unul dintre proiectile l-a rănit pe pieton la picior.

Victima a formulat plângere scrisă și le-a oferit polițiștilor detalii suficiente pentru identificarea autoturismului.

Mașina a fost descoperită la scurt timp în comuna Satu Mare din apropierea municipiului Rădăuți. La volan a fost identificat un tânăr din Vicovu de Sus, iar pasager era Adrian Țugui, de 38 de ani, din Rădăuți. Cei doi au fost conduși la secția de poliție, pentru audieri.

Asupra lui Adrian Țugui a fost găsit un pistol de airsoft, arma cu care a tras în centrul municipiului Rădăuți. Pistolul în cauză este inclus în categoria armelor neletale. Chiar dacă aceste arme sunt exceptate de la obligația auorizării ori notificării, proprietarilor le este interzis portul și folosirea în locuri publice.

După audiere, Adrian Țugui a fost pus sub acuzare pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice și a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Ulterior, agresorul a fost prezentat instanței care a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, iar cercetările continuă cu individul în arest preventiv.

sursa material: stirisuceava.net

Comentarii

Nicola iulian

28.08.2021 23:01

Ce le mai infloriti,armele airsoft nu fac zgomot!!

Gabi

29.08.2021 22:29

Dacă nu ai tras cu asa ceva...nu vorbi...ca este cu gaz sau pe arc...face gălăgie....dar nu face gălăgie ca și o arma cu cartus

Yon

30.08.2021 01:05

Serios? Ai tras vreodata cu o replica cu blowback ( mai ales pe gaz/co2 )?

Iojo

30.08.2021 09:57

Ce vorbești? Înseamnă că ai tu vreo lesinatură de pistol de spui asa ceva 😄. Da, logic ca nu bubuie ca un pistol, dar dacă e ceva capabil și nu pistol cu capse, da, face zgomot.

Razvan

30.08.2021 15:43

E bine totuși că ați specificat că se aflau într-un bmw, că asta prinde la public. Atunci când este vorba de cocălari, gherțoi și nesimțiți, clar sunt posesori de bmw, că așa ne place nouă să generalizăm. Dar oare moldovenii nu sunt toți inculți și bețivi? Iar răspunsul este nu. Sunteți numai voi, din redacția voastră de apartament! 😊

Alin

31.08.2021 00:06

Este relevantă marca mașinii? De ce sunteți incompetenți? Sau ați vrut și voi să strângeți comentarii negative despre cocalari cu BMW?

Adauga comentariu