Un bărbat a fost băgat în Arestul IPJ Suceava după ce a bătut o bătrână de 70 de ani

La data de 24 august 2021, la sediul Postului de Poliţie Dumbrăveni s-a prezentat Maria H. (70 de ani), din comuna Dumbrăveni, care a reclamat faptul că, în dimineaţa de 21 august a.c., în jurul orei 09.30, în timp ce se deplasa pe un drum comunal de pe raza localității de domiciliu, a fost bătută de către Costel Ţărcuş (41 de ani), din comuna Dumbrăveni, după care i-a adresat ameninţări, creându-i o stare de temere. 

În dimineaţa de 21 august 2021, în jurul orei 09.30, bătrâna s-a deplasat pe jos pe drumul denumit popular pârâu vale, de pe raza satului Dumbrăveni iar la un moment dat, prin dreptul ei a trecut o căruță în care se afla Costel Ţărcuş. Bărbatul a coborât din faeton, s-a îndreptat către Maria H. și a lovit-o de mai multe ori. Pe timpul agresiunii, individul i-a adresat mai multe ameninţări cu acte de violență bătrânei, creându-i o stare de temere.

La data de 25august a.c., femeia a mers la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, ocazie cu care i-a fost eliberat certificatul medico legal, necesitând pentru vindecare un număr de 2 – 3 zile Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Costel Țărcuș și l-au introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu