Un bărbat a fost evacuat din casă pentru că și-a bătut nevasta și i-a distrus mașina

La data de 4 iunie 2019, pe la ora 14.00, un echipaj din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Marginea a fost anunțat direct de către Maria B. (39 de ani), localnic, despre faptul că soțul său, Ilie Băcilă (45 de ani), a provocat scandal în familie.

Femeia locuiește în comuna Marginea, împreună cu soțul ei, Ilie Băcilă și cu cei doi copii minori. În după – amiaza zilei de 4 iunie a.c., pe la ora 14.00, bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a agresat-o fizic pe soția sa și totodată a distrus luneta autoturismului VW Passat, care îi aparține femeii.

Maria B. a depus plângere pentru infracțiunile de violență în familie și distrugere și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu.

Ilie Băcilă a fost evacuat temporar din locuință, bărbatul luând decizia de a se muta la locuința domiciliului mamei sale.

În acest caz se fac cercetări faţă de Ilie Băcilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „distrugere”.

Adauga comentariu