Un bărbat a fost evacuat din casă și nu mai are voie să se apropie de soția sa timp de cinci zile

La data de 14 mai 2019, pe la ora 18.15, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Marina Ș. (50 de ani), din comuna Cârlibaba, despre un scandal în familie, fiind agresată de către soțul său.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, în jurul orei 18.00, Marina Ș. se afla la domiciliul său din comuna Cârlibaba, împreună cu soțul său, Nicolae Șteț (53 de ani).

În urma unei discuții în contradictoriu, bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o. Femeia a fost preluată și transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Vata Dornei, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru Nicolae Șteț, începând cu data de 14 mai a.c., ora 23.00, pe o perioadă de 120 de ore, cu evacuare temporară din locuință și interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 de metri faţă de soția sa.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violența în familie”.

Adauga comentariu