Un bărbat a fost găsit carbonizat într-un apartament din Câmpulung Moldovenesc

Ieri, pe la ora 11.00, un bărbat a fost descoperit carbonizat într-un apartament din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Victima, I.B., în vârstă de 57 de ani locuia împreună cu mama sa. Bărbatul avea un apartament de pe strada Trandafirilor din Câmpulung Moldovenesc, care se afla în renovare de mai mult timp. Acesta urma să se mute în apartamentul respectiv.

La data de 12 mai 2022, bărbatul s-a dus la apartamentul aflat în renovare și și-a creat cele necesare pentru a putea locui singur.

La data de 17 mai, pe la ora 17.00, o femeie l-a sunat pe I.B., dar acesta nu a răspuns. Femeia vorbise cu un alt individ, care i-a spus acesteia că, pe la ora 21.00, I.B. a ieșit în oraș la o bere.

În dimineața de 18 mai, în jurul orei 10.30, un prieten de-al lui I.B., care îl ajuta pe bărbat cu lucrările pentru amenajarea apartamentului, având cheia de acces în imobil a deschis ușa și l-a găsit pe proprietar carbonizat. De asemenea, pereții apartamentului erau negri din cauza fumului, iar geamurile termopan erau crăpate.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care a constatat decesul lui I.B..

Fiul victimei a spus că tatăl său consuma frecvent băuturi alcoolice și suferea de diabet, iar în trecut acesta ar fi avut un infarct miocardic acut.

Cauza probabilă a incendiului ar fi o țigară aprinsă.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).

Adauga comentariu