Un bărbat a fost găsit mort în albia pârâului Soloneț

La data de 20 iunie 2021, la ora 23.48, polițiștii din Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 de către Ecaterina R., din comuna Pârteștii de Jos, cu privire la faptul că soțul său nu a mai venit acasă.

Femeia a declarat faptul că soțul ei, Constantin R. (69 de ani), cu care locuiește pe raza comunei Pârteștii de Jos, s-a deplasat în după amiaza zilei de 20 iunie a.c., la o persoană din localitate, pentru a juca șah. În jurul orei 22.30, văzând că soțul nu se mai întoarce acasă, l-a sunat pe acel bărbat, care i-a spus faptul că acesta a plecat spre domiciliu, în jurul orei 22.25.

În timp ce polițiștii se deplasau spre locuința apelantei, în momentul în care se aflau pe podul din fier suspendat, construit peste albia pârâului Soloneț, au observat la lumina lanternei, în albia pârâului, un material textil de culoare galben. Trecând pe celălalt mal al pârâului, la o distanță de circa 50 de metri în aval de pod, s-a putut observa trupul unui bărbat, care nu dădea semne vitale, acesta fiind ancorat în niște crengi.

La fața locului a fost solicitat sprijin angajaților ISU Suceava, care au scos din albia pârâului cadavrul bărbatului. Fiind adus la mal, s-a constatat că acesta este Constantin R., aspect confirmat de un paznic de la Primăria Pârteștii de Jos. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță, care nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

Fiind efectuată examinarea vizuală a cadavrulului lui Constantin R., nu au fost găsite urme de lovire sau zgâriere care ar fi putut produce decesul acestuia. Din verificările făcute, s-a constatat faptul că Constantin R. a fost văzut, în jurul orei 23.00, la barul denumit „La Sam”, situat pe raza satului Pârteștii de Jos, de unde a cumpărat două sticle de vin și părea a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Cadavrul lui Constantin R. a fost depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând  a fi efectuată necropsia acestuia. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu