Un bărbat a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, într-o gospodărie din Bunești

La data 10 octombrie 2020, la ora 17.30, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către o femeie, din satul Uncești, comuna Bunești, despre faptul că soțul său, face scandal și e plin de sânge.

Mihai B. (57 de ani), a fost găsit întins pe podeaua unei încăperi a locuinței, fiind plin de sânge și  decedat. Cadavrul prezenta urme de tăiere/înțepare la nivelul gâtului. Anterior i-au fost acordate acestuia îngrijiri medicale de către un echipaj medical din cadrul ambulanței Fălticeni.

Din declarația Mariei B. a rezultat faptul că, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, Mihai B. a ajuns acasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a făcut baie după care a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa. Bărbatul s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide dar o va omorî și pe ea, iar Maria B. s-a speriat și a fugit de la locuință, în drumul comunal.

Când s-a întors în casă, l-a găsit pe Mihai B. plin de sânge, în poziția șezut rezemat de tocul unei uși, moment în care a apelat la 112 anunțând evenimentul.

În urma audierii femeii a rezultat că în ziua de 10 octombrie 2020 a lucrat în gospodărie împreună cu soțul ei, acesta din urmă consumând băuturi alcoolice.

Cu ocazia examinării cadavrului bărbatului a fost găsită o leziune prin înțepare în partea stângă a gâtului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde astăzi urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu